Nye anholdelser i sag om drabsforsøg

To sidder allerede varetægtsfængslet for forsøg på manddrab mod en 23-årig mand på Apotekerhaven i Holbæk i januar. Nu har en omfattende efterforskning ført til yderligere to anholdelser i sagen.

 

Midt- og Vestsjællands Politi har i dag kl. 09.15 foretaget anholdelse af to mænd, som er mistænkt for at have medvirket til forsøg på manddrab på Apotekerhaven i Holbæk.

En 23-årig mand blev den 30.januar 2024 kl. 20.56 ramt af skud i ryggen, mens han befandt sig i en lejlighed. Samme aften blev en 25-årig mand anholdt, og dagen efter blev en 23-årig mand anholdt. De har siden begge siddet varetægtsfængslet.

I dag blev en 21-årig mand fra Holbæk, og en 36-årig fra Herning anholdt og sigtet i sagen.

“Anholdelserne sker på baggrund af en længevarende og særdeles omfattende efterforskning. De to mistænkes for at have medvirket til at planlægge og udføre drabsforsøget på den 23-årige” siger politikommissær Kim Lech, som er efterforskningsleder på sagen.

Begge anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk fredag kl. 09.00, hvor anklagemyndigheden vil begære dørlukning.

På baggrund af drabsforsøget, har der siden 1. februar været indført visitationszone i Holbæk, som følge af en konflikt mellem to kriminelle grupperinger i Holbæk. Visitationszonen løber indtil videre frem til d. 11. april 2024 kl. 20.00.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)