Nye Borgerlige og Danmarksdemokraterne siger ‘ja’, men DF vil ikke have flere muslimer til landet

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Danmarksdemokraterne og Nye Borgerlige vil hente mere udenlandsk arbejdskraft til Danmark.
 ”For mig er det sådan set ligegyldigt hvor arbejdskraften kommer fra, så længe den bidrager til virksomheder i Danmark”. Sådan sagde Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg`s ordfører Charlotte Munch, da Folketinget tirsdag 1. behandlede regeringens lovforslag om styrket international rekruttering.
Debatinlæg af Nickolei Granell
I forvejen støtter Nye Borgerlige lovforslaget. Det betyder, at grænsen for, hvor meget udlændinge fra ikke-EU lande skal tjene for at arbejde i Danmark, bliver sænket fra 465.000 til 375.000 kroner om året.
Dansk Folkeparti er det eneste borgerlige parti, der er modstander af at gøre det nemmere at hente udlændinge til Danmark. DF frygter, ligesom mange i fagbevægelsen, at det vil føre til løndumpning, og at der vil komme endnu flere muslimer til Danmark.
At både Danmarksdemokraterne og Nye Borgerlige bakker forslaget op, skuffer DFs udlændinge- og integrationsordfører Pia Kjærsgaard.
Nickolei Granell
Er det efterhånden ved at gå op for jer, at kun DF sætter danskerne først.
 
Danmark skal ikke drives som et aktieselskab, som bare skal give overskud.
 
I en tid hvor vores selvstændighed, kultur og danske værdier er under et enorm pres fra ikke vestlige, venstrefløjen og globelisterne fra EU, er det nu på tide at sætte foden ned.
 
Det er på tide at sætte danskerne først.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)