Nyt efter skudepisode

Flere afhørt om skudepisode

I forbindelse med skudepisoden tirsdag eftermiddag på Åsumvej i Vollsmose har politiet fundet spor i området, der tydeligt viser, at der blev afgivet skud.
Politiet kan ikke oplyse nærmere om, hvilke spor der er tale om, eller om der er afgivet et eller flere skud.

Politiet har i forbindelse med skudepisoden afhørt en række personer. Det er politiets opfattelse, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø.
Af hensyn til efterforskningen er det ikke muligt at oplyse yderligere, hverken om politiets spor i sagen, om afhøringerne eller om sagens indhold i øvrigt.

Sagen kort:

Politiet modtog i første omgang en anmeldelse om et færdselsuheld klokken 15.46. Da politiet kom frem til stedet, viste det sig, at to biler var impliceret i skudepisoden, der fandt sted på Åsumvej kort før lyskrydset ved Vollsmose Allé.
Da den ene bil efterfølgende tog flugten, ramte den en tredje bil, der tilfældigvis var i vejen for flugtbilen.
Politiet har ingen meldinger om tilskadekomne.

 

Tryghedsskabende patruljering

Politiet er også onsdag talstærkt til stede både i Vollsmose, men også andre områder, hvor politiet finder det nødvendigt for at sikre ro og orden. Det vil politiet være så længe, det er nødvendigt af hensyn til borgernes tryghed og sikkerhed.

 

Visitationszone i Odense

Det er i øjeblikket oprettet visitationszone i en større del af Odense, der er gældende frem til onsdag den 6. februar klokken 12.00. Der vil være mulighed for forlængelse.
Politidirektør Arne Gram tog beslutning om at oprette visitationszone efter der torsdag den 24. januar 2019  blev afgivet flere skud ved Bøgeparken i Vollsmose.

LÆS OGSÅ:  Skyderi – politiet efterlyser vidner, der har set denne knallert

 

Afgrænsningen er:

Nord for Martinsminde havekoloni/Hindehøjen, mod øst langs Odense Å og Lindved Å til Nyborgvej, mod syd Nyborgvej og Munkerisvej til Ørbækvej og mod vest Ørbækvej og Ejbygade til nord for Martinsminde havekoloni/Hindehøjen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)