Nytårsaften: Øget terrorsikring i Københavns gader

Nytårsaften: Københavns Politi er forøget tilstede og iværksætter politioperative tiltag på bla. Rådhuspladsen

På baggrund af den generelle terrortrussel, vil Københavns Politi også i år iværksætte en række politioperative tiltag nytårsaften, for at sikre de mange mennesker der planlægger at fejre indgangen til det nye år i Københavns gader. Politiet vil nytårsaften forøge tilstedeværelsen af både uniformeret og civilklædt politi, og lige som sidste år vil der blive iværksat trafik- og hastighedsdæmpende foranstaltninger flere steder.

Disse foranstaltninger vil blandt andet blive etableret i området omkring Rådhuspladsen, hvor der traditionelt forsamles mange mennesker i tidsrummet omkring midnat. Det vil betyde, at det ikke er muligt for kørende færdsel at passere Rådhuspladsen samt visse gader i tilknytning hertil i tidsrummet kl. 19-03. Tiltagene vil også påvirke bustrafikken i området. Derudover vil der som tidligere år ske afspærring af Dronning Louises Bro i anledning af nytårsfesten.

– Vi ved at disse tiltag vil kunne påvirke trafikken og fremkommeligheden, men vi håber på borgernes forståelse, da dette netop sker, for at sikre at alle får en tryg og festlig nytårsaften i Københavns gader, siger vicepolitiinspektør Jesper Bangsgaard.

I løbet af nytårsaften vil Københavns Politi opdatere på det sociale medie Twitter, når der sker afspærring mv. – så følg gerne https://twitter.com/KobenhavnPoliti , hvis du skal ud nytårsaften i København. Ændringer i bustrafikken kan følges på https://dinoffentligetransport.dk

Pressen kan kontakte Københavns Politi nytårsaften til og med nytårsmorgen kl 07 på telefonnummer 35219260. Det vil være muligt at få tv-interview på Politigården i forbindelse med ovenstående pressemeddelelse i tidsrummet mellem kl. 2200 og 0700.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)