Nytårstalen vil indeholde disse ord, mener spillefuglene

Kigger man på spillernes indsatser hos NordicBet er der stor tro på, at Dronningen kaster kærligheden mod Smilets By. ”Aarhus” og ”Kulturhovedstad” er nemlig de mest spillede ord hos spilleselskabet, mens ”Prins Joachim” er lige i hælene.

Bevågenheden fra de danske spillefugle vil traditionen tro være massiv, når H.K.H. Dronning Margrethe i morgen klokken 18 blænder op for årets nytårstale. Interessen er nemlig vanen tro stor for hvilke ord Dronningen nævner. Og at dømme efter indsatserne hos spilleselskabet NordicBet, vil årets tale bære præg af både Dronningens nære forhold til Aarhus samt den nære familie.

I hvert fald er ”Aarhus” og ”Kulturhovedstad” til henholdsvis odds 1,75 og 1,85 de ord, der har tiltrukket sig mest opmærksomhed. Det samme gør sig gældende for ”Prins Joachim” og ”Prinsgemalen” i odds 2 og 6.

”Nytårstalen er notorisk svær for os at spå om. Vores kunder har som regel en skarpere fornemmelse for, hvad Dronningen har på dagsordenen, så vi er naturligvis spændte på, om de har spået rigtigt. Vi har da også måtte halvere oddset på ”Aarhus”, da der er en stor tro på, at byen igen i år bliver nævnt”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

”Derudover har vi også en del spillere, der tror, at talen bliver historisk. Vi får en del indskud på, at Dronningen benytter talen til at abdicere som den første monark nogensinde, ligesom vi modtager en del på, at ”Søens folk” nævnes. Det vil i så fald være første gang, at Hendes Majestæt bruger lige præcis den vending”, afslutter Holm.

LÆS OGSÅ:  Dronningen på sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

NordicBet har modtager flest indskud på følgende:

Aarhus                                     1,75
Kulturhovedstad                      1,85
Prins Joachim                          2,00
Samfund                                  1,02
Luther                                       2,50
Abdicerer Dronningen i talen   4,00
Prinsgemalen                           6,00
Danmark                                  1,01
Nytårsaften                              1,15
Søens folk                               10,00

Find flere spil på www.nordicbet.dk under Specielle markeder – Danmark – Dronningens Nytårstale

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)