Ophold i fremmed mands hus

Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 13.10 torsdag anmeldte en husejer i 40-erne fra Svinninge, at han for ca. 30 minutter siden var kommet til sit hus, som han havde været fra i nogle dage.

Da han kom hjem, undrede han sig over, at en fremmed mand samtidig forlod adressen og gik væk fra området. Efter kort tid fandt husejeren ud af, at den fremmede mand formentlig havde haft ophold i huset i nogle dag. Tilsyneladende havde manden ikke stjålet noget fra huset, hvor der heller ikke var nogen tegn på opbrydning af døre eller vinduer.

En patrulje kørte til Svinninge og fandt den mistænkte mand i nærheden af togstationen. Der var tale om en 42-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt i forbindelse med en sigtelse for husfredskrænkelse.

Den 42-årige erkendte at have haft ophold på stedet i nogle dage og var kommet ind via en ulåst dør. Han blev løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere om.

Politiet har også udfærdiget en rapport til de sociale myndigheder i Holbæk Kommune, så der kan tages stilling til, hvorvidt den 42-årige har behov for støtte eller hjælp i anledning af denne straffesag.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)