UHYGGELIGT! Derfor fik Louisa og Maren skåret halsen over

Nye detaljer i drabet på Louisa og Maren tyder på, at religiøse foreskrifter ligger bag drabet. Og måden det skete på.

Danske Louisa Vestager Jespersen og norske Maren Ueland blev dræbt tæt på Marrakech i Marokko d. 17. december. Begge havde fået skåret halsen over.

Nye detaljer i sagen peger på, at religiøse påbud kan have ført til drabene. Og måden de blev udført på.

Kun en time før drabene på de to skandinaviske piger stødte terroristerne nemlig på en mandlig turist. De spurgte manden hvilken religion han havde, og da han sagde at han var muslim, lod de ham gå.

Enten blev de to piger aldrig spurgt, eller også svarede de forkert. De nye detaljer peger under alle omstændigheder på, at den blodtørstige bande var på udkig efter såkaldte vantro. Og det er formenligt heller ikke tilfældigt, at de pigerne blev dræbt ved netop at få skåret halsen over. Terroristerne har nemlig handlet helt i overensstemmelse med deres religions foreskrifter, der påbyder troende at straffe vantro med halshugning:

Koranen befaler således troende, at “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen!” (47:4).

En måling fra 2015 viser, at 77 procent af muslimer i Danmark mener, at “Koranens anvisninger skal følges fuldt ud.” Noget tyder på, at andelen af fundamentalister blandt ikke-vestlige indvandrere er stigende. I 2006 viste en tilsvarende undersøgelse således, at “kun” 62 procent af de muslimer mente at Koranen anvisninger skulle følges fuldt ud.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)