Organiseret sindssyge i Davos

Af Lars Hedegaard.

Klaus Schwab har naturligvis inviteret klima-rableren Al Gore til at holde foredrag om verdens snarlige undergang. Det er han mester i, for gennem årtier har han forudsagt den ene globale katastrofe efter den anden. De er aldrig blevet til noget, men så finder han bare på en ny.

Som en anden har påpeget, ligner Gore zeppelineren Hindenburg, lige før den eksploderede, mens han forklarer, at “havene koger”, og Jorden rammes af “regnbomber”, samtidig med, at vi hjemsøges af tørke, for ikke at tale om det omsiggribende fremmedhad. Heldigvis har vi Greta Thunberg, som Gore sætter sin lid til.

Under disse omstændigheder kan folkestyret ikke bestå, meddeler den oppustede mand.

Det har han naturligvis ret i, og det er hele meningen med Davos. Almindelige mennesker skal lære, at de ikke kan styre sig selv, men må overlade kommandoen til de rige, der har penge nok til at tage til Davos og holde prædikener om deres moralske fortræffelighed.

Selv ikke Karl Marx havde fantasi til at forestille sig en så vanvittig alliance mellem de rigeste kapitalister, de mest skurkagtige regeringer og venstrefløjs-ideologer med det formål at påtvinge verden et diktatur, som man efter behag kunne kalde kommunistisk eller fascistisk.

Det aktuelle spørgsmål er, om vi andre har fantasi til at forestille os, hvad der er i vente, hvis vi ikke vågner op.

LÆS OGSÅ:  Biden – den store energidræber

https://www.foxnews.com/video/6318883714112

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)