Overfald efterforskes som drabsforsøg

Østjyllands Politi har efterforsket et overfald i mod to personer på Langenæs Allé i Aarhus

 

Østjyllands Politi har i løbet af lørdag natten efterforsket et alvorligt overfald, hvor to mænd blev overfaldet, efter at de var blevet påkørt i bil. Den ene af de to mænd pådrog sig skader, som ikke var livstruende, mens den anden pådrog sig så alvorlige skader, at han i en periode var i kritisk tilstand, men nu meldes uden for livsfare.

”Vi ser med stor alvor på overfaldet og betragter det som et drabsforsøg. Den foreløbige efterforskning har vist, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Aarhus. Det betyder at vi efterforsker massivt for at opklare sagen. Samtidig er det også vigtigt at understrege, at overfaldet er sket i et miljø, som gør, at den almene borger i Aarhus ikke skal være bekymret for at færdes i bylivet,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

” Via vores efterforskning har vi fået en konkret mistanke til de formodede gerningsmænd og derfor opfordrer vi gerningsmændene til at melde sig selv,” forsætter Anders Uhrskov

 

Politiet hører gerne fra vidner:

”Vi ved, at der har været en del mennesker i området omkring Langenæs Allé på gerningstidspunktet som har været på vej hjem fra North Side Festival, og derfor opfordrer vi alle, der måtte have set noget, til at kontakte politiet på 114,” oplyser Anders Uhrskov.

LÆS OGSÅ:  Københavns Byret har idømt i alt 107 års fængsel til bandemedlemmer for bl.a. drabsforsøg

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)