Palæstinenser dræber tre jøder, far, søn og datter – mens de holder Sabbat

Huset hvor den palæstinensiske muslim fredag dræbte tre jøder, mens de holdte Sabbat. Foto: Den israelske hær

Tre jøder blev i går stukket ihjel i det seneste af en nærmest uendelig række af palæstinensiske terrorangreb mod jøder.  

Den 19årige terrorist, Omar al-Abed, brød i aftes ind i et hus, hvor en jødisk familie var igang med det ugentlige sabbat-måltid.

Her gik han amok med en kniv, indtil en nabo, som hørte skrig fra huset, kom løbende og skød terroristen.

Da redningspersonale nåede frem, fandt de fire personer med svære stiksår. De tre havde ingen puls og blev senere erklæret døde. Det drejer sig om en far, søn og datter.

Den 4. person, en kvinde i 60´erne (mor), blev bragt på hospitalet til behandling.

Her ses den palæstineniske terrorist, efter han har dræbt tre jøder, som holdte Sabbat. Billedet er taget på det israelske hospital, hvor han modtager behandling for sine skudsår, som han pådrog sig, da en nabo forsøgte at komme de dræbte jøder til undsætning. Læg mærke til at terroristen smiler.

Den muslimske terrorist modtager behandling for sine skudsår på et israelsk hospital.

Danske medier blander dødstal for ofrer og gerningsmænd sammen

Hverken DR eller TV2 har tilsyneladende bragt nyheden om terrorangrebet som selvstændig nyhed.

Til gengæld skriver de om “Uro i Israel” og om “seks dræbte”, hvilket for DR og TV2 inkluderer tre muslimer, som blev dræbt mens de angreb israelske politifolk, og de tre jøder som blev dræbt i ovenstående terrorangreb.

Det er ikke usædvanligt, at danske etablerede medier på den måde sammenblander ofrer og gerningsmænd i tal over dræbte.

Skulle man bruge samme logik, som DR, TV2 mf. anvender overfor Israel, kunne man have rapporteret om terrorangrebet i København i 2015 (hvor en palæstinenserne dræbte en jødisk mand og en kunstner), således at man rapporterede om tre døde — dvs. to ofrer og en gerningsmand i samme pærevælling.

På samme misvisende måde har flere medier skrevet, at den seneste tids palæstinensiske voldsorgier i Israel, begyndte ved at Israel opsatte metaldetektorer ved Al Aqsa-moskeen (Den moske, som muslimer har opført ovenpå resterne af det jødiske Tempel – Det helligste sted i jødedommen).

Men metaldetektorerne blev ikke opsat for sjov.

De blev opsat efter at palæstinensiske terrorister i sidste uge skød og dræbte to drusere – begge politifolk – efter at de via Al Aqsa-moskeen fil smuglet skydevåben med sig.

Den danske udenrigsminister tavs

Den danske udenrigsminster, Anders Samuelsen (LA), har ikke fordømt terrorangrebet på de tre jøder.

Udenrigsministeren har ellers været aktiv på Facebook det seneste døgn, hvor han både har bragt et billede, som laver sjov med den danske vejrudsigt samt et opslag om “velduftende nylavet mad” i forbindelse med et kommende samråd med Ældreminister Thyra Frank

Den danske regering støtter hvert år palæstinenserne med hundredvis af millioner af skattekroner. Det palæstinensiske selvstyrer bruger bl.a. pengene på at udbetale mia. til dømte terrorister og deres familier som præmier for at dræbe jøder. Læs evt. mere her.

Således kan terroristen som i går dræbte de tre jøder nu se frem til en stor pose penge. Det samme kan hans familie.

Hvis du er træt af de danske mediers perverse måde at dække Israel på så støt 24NYT med 1,- om dagen. Vi modtager IKKE mediestøtte, og vi nægter at lægge under for venstreorienteret, politisk korrekthed.

Du kan støtte avisen ved at klikke her. https://24nyt.dk/abonnement/

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb