Palæstinensisk Selvstyre klar med nyt budget: 2,2 mia. kroner afsat til terror

Mahmud Abbas - hvis mandat udløb for 8 år siden - sidder stadig som præsident for Det Palæstineniske Selvstyre. Han har de sidste fire år udbetalt ca. 8 mia. kroner til terror. Pengene kommer bl.a. fra den danske statskasse.

Som 24NYT flere gange har dokumenteret, er det officielt palæstinensisk politik at belønne terrorister (og familier til terrorister), som dræber jøder.

Det har vi bl.a. skrevet om her.

I et netop offentliggjort budget for det Palæstinensiske Selvstyre for 2017 fremgår det, at man nu vil bruge endnu flere penge på at støtte terror.

Danmark støtter som bekendt det Palæstinensiske Selvstyre og dets præsident, Mahmud Abbas, der bl.a. har benægtet Holocaust.

Mahmud Abbas regnes desuden af den danske regering for at være fredelig og moderat, men opfordrer jævnligt til vold og drab på israelere.

49.6% af bistand fra udlandet bruges på terror

Af de nye tal fremgår det, i følge Jerusalem Center for Public Affairs, at man alene i år 2017 vil bruge $344.000.000,- (mere end 2.2 mia. kroner) på støtte til terrorister og deres familie som præmie for drab og terror mod jøder.

LÆS OGSÅ:  Tørken holder græspollen i skak

Tallet svarer til 7.7% af det det Palæstinensiske Selvstyres samlede budget, og til 49.6% af den bistand som palæstinenserne modtager fra udlandet.

Der har ikke lydt nogen fordømmelser fra den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen (LA), efter nyheden om de øgede udgifter til terror mod jøder.

De etablerede danske medier (DR, TV2 osv.) har ikke bragt nyheden. Derimod skriver flere inden- og udenlandske nyheder ofte, at terror i Israel skyldes ringe kår for palæstinenserne.

Ingen etablerede medier har undersøgt sammenhængen mellem det økonomiske incitament for at dræbe jøder og terroristernes angreb.

Hvis du også er træt af den forskruede dækning af Israel, som finder sted i danske medier så støt 24NYT, som er et uafhængigt medie, der hverken modtager mediestøtte eller lægger under for pro-arabisk, venstreorienteret, politisk korrekthed.

LÆS OGSÅ:  Glimrende! Kæmpede for ISIS – udvises af Danmark

Du kan støtte avisen med 1,- om dagen ved at klikke her: www.24nyt.dk/abonnement

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb