Paludan overfaldet af bevæbnet gerningsmand

På torvet i Faaborg blev partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, i går udsat for et voldeligt overfald, da det lykkedes en 17-årig voldsmand at komme så tæt på Rasmus Paludan, at han kunne sprøjte barberskum i ansigtet på ham.

Hijab-klædt kvinde blev ikke anholdt

Rasmus Paludan havde netop meddelt en yngre hijab-klædt kvinde, at hun var anholdt, fordi hun havde kastet en fyldt flaske efter partilederen. Politiet anholdte ikke den hijab-klædte kvinde.

Det skete trods adskillige betjentes tilstedeværelse. Paludan var omgivet af betjente fra Fyns Politi og livvagter fra PET.

For få uger siden lykkedes det en indvandrer at overfalde Paludan foran en moske i København. Også her kune gerningsmanden springe på politiken uden politiet formåede at stoppe ham, inden han nåede så langt, på trods af, at det af videooptagelser fremgår, at gerningsmanden meget målrettet går efter Rasmus Paludan.

Politiet anholdte i går en 17-årig mand fra Faaborg. Gerningsmanden var bevæbnet med kniv, som han muligvis ville bruge mod Rasmus Paludan. Han startede med at blænde Rasmus Paludan ved at sprøjte baberskum i ansigtet på han.

Tørklædeklædt kvinde blev ikke anholdt

Rasmus Paludan fortæller i dag til 24NYT, at han gerne ville have besøgt Vollsmose på Fyn, men at politiet har oplyst ham om, at der formår de ikke at beskytte ham, hvorfor de har udstedt et påbud imod hans tilstedeværelse der.

LÆS OGSÅ:  VIDEO! Paludan angrebet - politiet trækker pistoler

Som videoen herunder dokumenterer, ser det altså heller ikke ud som om, at politiet formår at beskytte, hvad mange på sociale medier har døbt “Danmarks modigste politiker”, når han opholder sig andre steder på Fyn.

“No go-zoner” for danskere  på Fyn – Muslimsk politiansat giver ikke hånd til mænd

Hvis politiet har erkendt, at der er steder i Danmark, hvor bestemte danskere ikke længere kan færdes, så nærmer vi os en tilstand, hvor der må stilles spørgsmålstegn ved dansk suverænitet i Danmark. Visse områder af kongeriget er således “no go-zoner” for bestemte danskere. I følge Paludan er det muslimske indvandrere, som politiet ikke tør eller kan beskytte danskerne imod.

En af Fyns Politi mest kendte ansatte er Asmaa Abdol-Hamid, der er ansat som brobygger ved Fyns Politi. Hun nægter at tage sit islamistiske tørklæde ligesom, hun nægter at give hånd til mænd.

Fyns Politi har i dagens uddrag af døgnrapporten, som tilsendes medierne, ikke omtalt overfaldet på politiken med et eneste ord.

Foto: Stram Kurs
Foto: Stram Kurs
Foto: Stram Kurs
Foto: Stram Kurs
Foto: Stram Kurs
Foto: Stram Kurs

 

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)