Pige overfaldet af mørk mand – slået i hovedet og sparket

Dommervænget, Roskilde

Kl. 14.59 anmeldte en 17-årig kvinde fra Roskilde et overfald, som var blevet begået mod hende på Dommervænget kort forinden anmeldelsen. Overfaldsmanden var efterfølgende flygtet til fods.

Politiet ledte indledningsvist i området efter den mistænkte uden at finde ham og tog efterfølgende kontakt til den 17-årige, der havde overfladiske spor efter overfaldet.

Hun havde gået ad Dommervænget, da hun uden varsel var blevet overfaldet bagfra med slag mod hovedet, så hun faldt omkuld. Overfaldet fortsatte med yderligere slag og spark, men den 17-årige fik sat sig til modværge, så overfaldsmanden – måske sammen med en anden, der ikke deltog i overfaldet – flygtede til fods ad Dommervænget.

Politiet har optaget rapport om overfaldet for at få identificeret den mistænkte, der blev beskrevet som en mand, mørk i huden, 170-175 cm høj, kraftig af bygning, brunligt hår, skæg, iført blå kasket og mørkeblå jakke.

Den 17-årige havde skreget op under overfaldet, hvilket en beboer i Dommervænget reagerede på og så overfaldsmanden flygte. Derfor vil politiet gerne vil i kontakt med andre personer, der måtte have set eller hørt noget i anledning af overfaldet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)