Pige snittet med kniv

Folkeparken, Roskilde

Fredag kl. 23.00 fik politiet en henvendelse fra en 16-årig pige fra Roskilde, som var blevet stukket af en anden pige, der havde brugt en kniv over for hende.

Det viste sig, at den 16-årige havde et mindre snitsår i den ene finger, så hun blev kørt på skadestuen til fornøden behandling. Patruljer i parken fik hjælp fra vidner, der kunne oplyse, at en mistænkt pige var forsvundet i retning mod havnen.

Kl. 23.11 kunne politiet derfor anholde en kraftigt spirituspåvirket, 16-årig pige fra København S, der passede på det signalement, som politiet havde fået oplyst om den person, der havde snittet den 16-årige med en hobbykniv.

Den anholdte pige medbragte en taske, hvori politiet fandt en hobbykniv samt en bushammer, så hun blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Offeret var blevet snittet i en finger, da hun havde henvendt sig til den nu anholdte pige for at påtale hendes udadreagerende adfærd over for en person fra den gruppe, som offeret var sammen med. Den anholdte havde så pludselig taget en kniv frem, så offeret blev snittet i en finger.

Den afhørte blev efter afhøring til sagen afhentet af personale fra den institution, hvor hun bor. Senere vil hun høre nærmere fra politiet vedr. overfaldet på offeret, der er udskrevet efter afsluttet behandling på skadestuen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)