Politi og redningsberedskab er til stede på skole

Politi og redningsberedskab er i øjeblikket til stede på Tech College, Østrup Uttrup Vej 1, i Aalborg.

Det skyldes, at personale fra Forsvaret i øjeblikket er i færd med at fjerne et kemisk stof, der hedder 2,4, DNPH, og normalt forefindes på skolen. Det pågældende stof er dog blevet for gammelt, og dermed ustabilt.

”Vi satte allerede i går Tech College i forbindelse med Forsvaret, og den faglige vurdering har været, at det ikke var en hastende opgave. Derfor er det aftalt, at man i dag afhenter stoffet efter skoletid,” siger politiets vagtchef, politikommissær Poul Fastergaard, der oplyser, at politi og redningskøretøjer derfor rutinemæssigt lige nu er til stede i området, mens Forsvaret arbejder.

”Det er normal rutine. Vi er til stede for at afspærre og sikre områder, så vores samarbejdspartnere fra Forsvaret kan passe deres arbejde i ro og orden,” siger Poul Fastergaard, der understreger, at borgerne ikke behøver være bekymret på grund af politiets tilstedeværelse i området.

Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke hvor længe man vil være tilstede, men det forventes, at Forsvarets personale snart vil forlade stedet igen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)