Politiet efterforsker skyderi i Glostrup

Københavns Vestegns Politi efterforsker en skudepisode natten til fredag, hvor en 30-årig mand blev ramt i benet. Politikredsen har indsat en mobil politistation i området, hvor politiet opfordrer vidner til at henvende sig med informationer i sagen. 

Skyderiet fandt sted umiddelbart før kl. 00.19 ud for Glostrup Torv nr. 9. Her blev en 30-årig mand ramt af skud i låret. I forbindelse med skyderiet blev der affyret to til tre skud, og efter skyderiet kørte gerningsmanden væk i en personbil – formentlig af mærket VW Passat. Kort efter fandt Nordsjællands Politi en brændende VW Passat i Smørum, som sættes i forbindelse med skudepisoden.

Signalement af gerningsmand
Personen, der beskød den 30-årige, beskrives som:
Mand, ca. 20 år, ca. 175 cm., alm. af bygning, iført sort jakke, sorte bukser og sort kasket.

Markant og forhøjet patruljering
København Vestegns Politi kører i forvejen markant og forhøjet patruljering på baggrund af den seneste tids skyderier. I dag er den mobile politistation blevet placeret i Glostrup.

– Vi har sat massivt ind i de tre områder i Glostrup, Herlev og Ishøj, der har været ramt af skyderi den seneste uge. Skyderi på åben gade er helt uacceptabelt og dette uvæsen skal bringes til ophør, siger politidirektør Kim Christiansen.

Den 30-årige, der blev ramt af skud, var ikke i livsfare og blev senere på natten udskrevet fra hospitalet. Det er endnu for tidligt at sige, om nattens skyderi har forbindelse til den konflikt, der pågår lige nu i bandemiljøet i det storkøbenhavnske område.

LÆS OGSÅ:  Fem mænd varetægtsfængslede for handel med større mængder narkotika i Danmark

Københavns Vestegns Politi er klar til at modtage oplysninger i sagen hele døgnet på 4386 1448 og i den mobile politistation som i dag befinder sig på Glostrup Torv.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)