Politiet har dagen igennem efterforsket knivstikkeri

Folk, der har set eller hørt noget mistænkeligt i Holbæk natten til onsdag, bedes kontakte politiet.

 

De to unge mænd, der natten til onsdag blev stukket med kniv i Holbæk, er nu uden for livsfare. De blev begge alvorligt kvæstet som følge af knivstikket og er endnu indlagt til behandling på sygehus.

“Vi har dagen igennem efterforsket sagen intensivt, men det er ikke lykkedes for os at fastlægge, hvor knivstikkeriet er begået henne. Derfor søger vi stadigt hjælp fra vidner, der har gjort nogle observationer i nat eller som måske har hørt tumult i en lejlighed eller lignende”, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Midt- og Vestsjællands Politi søgte gennem hele formiddagen med hunde i Ladegårdsparken efter spor, men det har ikke været muligt at konstatere, at knivstikkeriet fandt sted i området.

Politiet har heller ikke kunne afgøre, hvad der har været motivet til knivstikkeriet, men der kan være tale om et opgør i et kriminelt miljø.

De to mænd er rettelig hhv 26 og 23 år. De blev afleveret ved Holbæk Sygehus klokken 04.40 natten til onsdag, hvorefter en mand ringede til 112 for at oplyse, at han havde sat de to forurettede af foran sygehuset.

“Vi arbejder i øjeblikket på at identificere, hvem det var, der ringede. Ham vil vi i sagens natur gerne snakke med. Men når vi bevæger os i de her miljøer, så er lysten til at tale med politiet ikke så stor, og de to forurettede har heller ikke ønsket at udtale sig til politiet”, siger Kim Løvkvist.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)