Politiet: Her er status i ulvesagen

Midt- og Vestjyllands Politi har fået mange forespørgsler om sagen, hvor en ulv mandag den 16. april blev skudt på en mark øst for Ulfborg, og udsender derfor nu en status på sagsbehandlingen.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog mandag den 16. april kl. 14.26 en anmeldelse om, at en ulv var blevet skudt på en mark ca. 13 km. øst for Ulfborg. På baggrund af oplysninger fra vidner sigtede politiet senere samme dag en 66-årig mand fra lokalområdet for overtrædelse af jagtlovgivningen.

Politiet har foretaget en indledende afhøring af den sigtede, som nægter sig skyldig og i øvrigt ikke har ønsket at udtale sig til politiet. Mandens bopæl og bil blev ransaget, og i den forbindelse konfiskerede politiet bilen samt nogle jagtvåben på adressen. Manden har siden fået udleveret bilen.

Politiet har desuden talt med vidner til episoden, indsamlet spor på stedet og foretaget en række tekniske undersøgelser. Resultaterne af disse undersøgelser forventes i løbet af maj måned.

Episoden blev optaget på en video, som DR viste i TV Avisen søndag den 29. april. Videoen vil indgå i politiets sagsbehandling som supplement til den øvrige dokumentation i sagen.

Når de endelige resultater af politiets undersøgelser foreligger, vil sagen bliver overgivet til anklagemyndigheden med henblik på en juridisk vurdering af, hvilke sanktioner bevismaterialet giver anledning til at nedlægge påstand om.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)