Politiet: HVEM ER HAN?

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu overvågningsfoto af en mand der mistænkes i forbindelse med en sag om hjemmerøveri i Herlev

Københavns Vestegns Politi

Hjemmerøveriet fandt sted i en lejlighed på Højbjergvej i Herlev den 3. januar kort før kl 00.54. Siden er sagen blevet efterforsket af Københavns Vestegns Politi og politiet offentliggøre nu tre overvågningsfotos af en person, som politiet mistænker i forbindelse med hjemmerøveriet.

Manden beskrives som:
Mand, 170-180 cm, Kropsbygning: almindelig/robust, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: jogging-/træningstøj med hætte på trøjen og kondisko. Medbragte: skuldertaske og lygte/telefon (der kan ses lyse i venstre hånd).

Overvågningsbillederne er optaget kort før hjemmerøveriet.

”På baggrund af efterforskning, vurderer vi, at personen på billederne har relation til sagen, idet det endnu ikke kan udelukkes, at røveriet er foretaget i forening, hvor personen på billederne kan være selve gerningsmanden eller have været vagtpost eller lignende. Billederne er ikke af bedste kvalitet, men vi håber at offentligheden kan give os info om manden på billederne”, siger politikommissær Søren Andersen.

Hvis du har kendskab til manden på billederne eller i øvrigt har oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi træffes hele døgnet på 43861448.

 

Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)