Politiet slår igen til mod bandemiljøet – fire anholdt

Fire personer i alderen 20-26 år er torsdag formiddag mellem kl 10 og 11, den 29. september blevet anholdt i en koordineret politiaktion målrettet bandemiljøet i Odense.

 

Anholdelserne sker efter længere tids efterforskning af flere kriminelle hændelser i bandemiljøet i Odense, som Fyns Politi mener, at de nu anholdte har deltaget i. Der er blandt andet tale om trusler på livet, grov vold og forsætlig påkørsel. I forbindelse med aktionen ransagede politiet også en række adresser i Odense.
De anholdte har efter politiets opfattelse alle tilknytning til grupperingen, der kalder sig selv ”9Hunna”.

”Vi har i dag igen slået effektivt til mod bandemiljøet i Odense på baggrund af et godt efterforskningsarbejde, og det bliver ikke sidste gang. Vi vil nemlig ikke acceptere, at kriminelle grupperinger sætter sikkerheden og trygheden i vores samfund på spil”, siger politidirektør Arne Gram.

Fyns Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere om dagens anholdelser, eller hvad de anholdte vil blive sigtet for, når de fredag klokken 10 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)