Politiet søger mand i sommertøj, stor næse, mørkebrunt krøller hår og fuldskæg

Thorsvej, Ringsted

I sidste uge berettede politiet om en brand i en tom industribygning på Thorsvej i Ringsted. Politiet har siden efterforsket sagen, og brandstedet er blevet undersøgt af brandefterforskere.

Store dele af bygningen fik omfattende skader, og det har ikke været muligt at fastslå brandårsagen. Politiet har afhørt flere vidner, som var til stede tæt ved bygningen på Thorsvej, da det pludselig begyndte at ryge kraftigt fra området.

Vidner beskriver en mand, der gik hen til en bil, der holdt i indkørslen tæt på brandstedet.

Manden beskrives som: 25-35 år, højere end 175 cm, hvid i huden, stor næse, mørkebrunt krøller hår og fuldskæg. Han var iført en mørkegrå T-shirt med V-halsudskæring og kort ærmer, beige ”cargoshorts” til knæet og sorte solbriller – selvom solen ikke skinnede nævneværdigt. Han kan have været iført klipklapper, hvilket vidnet ikke var helt sikker på.

Manden satte sig ind i bilen og kørte hastigt ud af indkørslen, til højre hen ad Thorsvej mod vest og igen til højre ad Næstvedvej ind mod byen. Bilen kørte ikke med hjulspin, men der var ifølge vidnet fart på.

Bilen beskrives som en mindre mørkgrå eller sort personbil, muligt med metallak.

Politiet vil meget gerne i kontakt med den beskrevne mand, som opholdt sig tæt på brandstedet søndag d. 19. marts 2023 omkring kl. 17.45, da han kan have vigtige oplysninger om branden.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Afrikaner forulemper 15-årig pige – hvem er han?

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som har set manden, der var iført sommertøj og solbriller midt om vinteren og derfor kan have skilt sig ud. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)