Politiet søger vidner efter skyderi

Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med efterforskning af en skudepisode tirsdag aften i Bødkerporten, hvor der blev skudt mod et mødested for unge.

Tirsdag aften den 28. marts 2018 lidt over kl. 21 blev der afgivet skud gennem ruderne til et kommunalt mødested for unge beliggende i Bødkerporten 2 i Avedøre. Flere voksne og unge var på stedet, men ingen kom til skade.

Københavns Vestegns Politi rykkede massivt ud for at eftersøge gerningsmanden, skabe tryghed for områdets beboere og efterforske episoden. Området blev undersøgt af kriminalteknikere, gennemgået med tjenestehunde og de tilstedeværende blev afhørt samt tilbudt psykologhjælp.

– Vi efterforsker fortsat episoden men savner vidner – så hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt i forbindelse med episoden tirsdag aften lidt over kl. 21, så kontakt os gerne, siger efterforskningsleder Ole Nielsen.

Københavns Vestegns Politi undersøger desuden to andre episoder, hvor der er hørt eller fundet tegn på skud – henholdsvis søndag (25-03-2018) ved 22-tiden ud for Bødkerporten 41 samt tirsdag (20-03-2018) ca. kl. 23.25 ved Bymuren – herunder om der kan være en sammenhæng. Tilsyneladende er ingen kommet til skade ved episoderne.

Ifølge efterforskningslederen har politiet indtil videre ikke oplysninger om årsagen til skuddene – har nogen oplysninger om det, hører Københavns Vestegns Politi også gerne om det døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

LÆS OGSÅ:  Politi: Vi vil gerne opklare mysteriet omvvådt kvindetøj

Københavns Vestegns Politi har styrket patruljeringen og skærpet sin opmærksomhed i området.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)