Politiet søger vidner til indbrud i varebiler

Tyverier fra varebiler på fortsætter – vidne overraskede gerningsmand i Ølgod​

 

 

Syd- og Sønderjyllands Politi søger nu vidner til en række indbrud i varebiler. De seneste uger har Syd- og Sønderjyllands Politi modtaget en række anmeldelser om tyveri fra varebiler. Natten til onsdag den 13. december kom yderligere tre til. Her er der anmeldt to forsøg på tyveri fra varebil og et fuldbyrdet tyveri fra varebil. De tre tilfælde er alle fra Ølgod og er sket på henholdsvis Solvænget, Vangsgade og på Agersnapvej.

 

På Solvænget overraskede anmelderen klokken 02.11 gerningsmanden, som var i gang med at begå tyveri fra en varebil parkeret på vejen. Gerningsmanden løb fra stedet. Han beskrives som en mand på 20-25 år, 180 cm høj, almindelig af bygning og iført sort eller mørkt tøj. Han havde en hætte trukket over hovedet.

 

Politikommissær Kent Brynilsen vil gerne have borgernes hjælp:

 

”Bor man eller har en virksomhed eller lignende med overvågning i de berørte områder, så må man meget gerne undersøge, om der skulle være noget mistænkeligt at se på videoen i løbet af aftenen og natten til onsdag, som kunne have interesse for sagen”, siger han.

 

Det kan for eksempel være, hvis nogen kører op i din indkørsel om aftenen eller natten, og du ikke venter besøg. Eller hvis en person, som ikke har noget at gøre på din grund, pludselig kan ses på overvågningen. Det kan også være personer eller køretøjer, hvor det fremgår, som om personerne forsøger at skjule sig eller undgå kameraet.

LÆS OGSÅ:  Tre gode råd: Sådan undgår du indbrud i juletiden

 

Morten Alslev opfordrer derudover til at tage billeder med mobiltelefonen, hvis man som borger ser noget, så politiet har flest mulige spor at arbejde videre med.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)