Politiet undersøger skudepisode

Østjyllands Politi modtog i løbet af natten til torsdag en anmeldelse om, at der var blevet hørt nogle høje brag på Snogebæksvej i Aarhus V. Flere afskudte patroner er blevet fundet på stedet, men ingen personer er umiddelbart kommet til skade.

 

 

Natten til torsdag ringede en anmelder til Østjyllands Politi med oplysninger om, at vedkommende havde hørt nogle høje brag, som højst sandsynligt stammede fra nogle skud.

Flere patruljer og hundepatruljer fra Østjyllands Politi blev derfor sendt til Snogebæksvej i Aarhus V, hvor anmeldelsen kom fra. Ved stedet fandt betjentene tegn på, at et skud var blevet afgivet mod en privat adresse.

Ingen personer på adressen kom til skade i forbindelse med episoden, og det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt for politiet at finde nogen gerningsmand.

”Når der bliver afgivet skud i et boligområde – mod en privat adresse – er det naturligvis noget, der kan skabe utryghed for beboerne. Derfor vil vi i eftermiddag køre til Aarhus V med vores mobile politistation, så borgerne kan komme forbi og få en snak med os,” siger politiinspektør i Østjyllands Politi René Raffo.

 

Stort fokus på tryghed i området

I løbet af torsdagen vil Østjyllands Politi foretage yderligere sporsikring i området, hvorfor politiet vil være særligt synligt til stede nær Snogebæksvej.

I den mobile politistation vil det være muligt at tale med politiet om det, man måtte have på hjerte. Politiet hører meget gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget med relation til episoden, men vi taler også meget gerne med borgere, der måtte føle utryghed.

LÆS OGSÅ:  Unge ramt af skud – stor politiaktion i Køge

Den Mobile Politistation vil blive placeret på parkeringspladsen mellem Torpevænget og Kappelvænget og alle borgere er velkomne forbi i tidsrummet fra kl. 15.30 til kl 20.00.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)