Presselogen

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Palle Reimer

Jeg har altid hørt fra journalisterne, at de skulle være neutrale i politik. Dette synes jeg ikke var tilfældet i dag i presselogen, hvor emnet var Lars Løkkes nye parti, Moderaterne.

Det var lysende klart, at man som journalist/ redaktør ikke kan lide Lars Løkke, fordi man ikke kan bestemme dagsorden over hans agerende.
Det var en hadsk redaktør fra Politikken, Christian Jensen, som begyndte, at remse alle dårligdommene op i Lars Løkkes fortid.

Det mener jeg ikke er i orden. Der har været valg, hvor han har været den største borgelige stemmesluger, så mange vælgerne har tilgivet ham ting fra hans fortid. Har man ikke lov at lave fejl?

Avisen, Politikken, har også lavet mange fejl. Men når man er så ensidig som Politikkens redaktør, bør man som læser opsige avisen straks. Han er ikke neutral og plejer den røde fløj i dansk politik –  Ugeavisen Mandags redaktør, Tanja Madsen, er af samme skuffe.
Jeg vil prise mig lykkelig for, at der findes redaktører som Peter Orry fra Århus Stiftidende og Ulla Pors fra Tv2, som lige satte tingene på plads. Lars Løkke er den største politikker i dette århundrede. Ingen når ham længere end til sokkeholderne, og jeg tror han kommer ind med sit parti i stort tal. Hvem det går ud over, er svært at spå om. Men hans gamle parti, Venstre, har behandlet ham usselt, så de skal ikke pibe, hvis de bliver hårdt ramt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)