Psykolog: Indvandrerdrenge frygter kun disse to ting

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Psykolog konkluderer efter flere års arbejde i ungdomsfængsel, at kriminelle indvandrerdrenge kun frygter to ting.

[Debat] Af Nicolai Sennels, autoriseret psykolog og forfatter til bogen “Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune”.

Debatten raser endnu engang om de tilsyneladende ukuelige indvandrerdrenge, der gør stadigt mere af Danmark utrygt.

Og politikerne forsøger endnu en gang at overbevise vælgerne om, at lidt social ingeniørkunst og endnu en omrokkering af landets politiressourcer vil løse problemet.

Efter som fængselspsykolog gennem tre år at have haft over hundrede kriminelle, unge muslimer i terapi tør jeg godt forudsige, at politikerne endnu engang vil ramme forbi skiven.

Kriminelle indvandrerdrenge frygter nemlig kun to ting.

Udvisning

Livet i et dansk fængsel er ikke meget værre end livet i de drivende grupper af indvandrere, hvor den interne hakkeorden konstant markeres med vold, trusler og grove nedværdigelser.

Truslen fra rivaliserende bander og typisk en opvækst med vold i hjemmet kan ligefrem få et fængselsophold til at føles som en behagelig pause fra stress og jag på gaden og i familien. De fleste af dem har venner, som bringer dem penge, stoffer og – hvis muligt – pigebesøg i fængslet.

Det eneste jeg har hørte de varetægtsfængslede unge muslimske klienter frygte for alvor, er udvisning.

Stærke ofre

Den anden ting, indvandrerdrengene frygter, er ofre, der kan forsvare sig selv effektivt. Det er ikke uden grund, at de typisk vælger ikke-muslimer som ofre:

LÆS OGSÅ:  DR med Fake News-historie – blander holdninger med journalistik

Tæv en dansker, det er nemt og sjovt. Tæv en anden muslim, og du får hele hans klan på nakken, indtil der er betalt med kolde kontanter (blodpenge) eller dit blod flyder.

Derfor går jeg som psykolog ind for, at lovlydige danskere, der kan vandelsgodkendes på niveau med politibetjente og tage en skydeuddannelse på niveau med gadebetjente, får ret til at bære en pistol til selvforsvar.

Det må man allerede i en række andre EU-lande – og nej, det har ikke ført til de mytiske “amerikanske tilstande”. Tværtimod. Forskning og statistikker her.

Det eneste der virker

Som skolepsykolog i over 10 år kan jeg garantere, at kriminelle indvandrerdrenge allerede har fået rigeligt med social ingeniørkunst og politi: velmenende pædagoger, dygtige socialrådgivere, engagerede lærere, specialsyede kommunale tilbud, politifolk af både den pædagogiske og den barske type, nærpoliti, fjernpoliti og midt-imellem-politi.

Intet har hjulpet. Ellers var de kriminelle indvandrerdrenge ikke endt dér, hvor de er.

Det eneste der virker, er frygt. Og det eneste de frygter, er udvisning og ofre, der kan forsvare sig effektivt.

Væmmes ved svaghed

En stor del af grunden til, at de hader os danskere er, at de væmmes ved vores manglende vilje og evne til at forsvare os selv. I deres kultur er manglende parathed til voldelig konfrontation det laveste.

LÆS OGSÅ:  NU IGEN! Kvinde forsøgt voldtaget af indvandrer

Når vores samfund møder stenkast mod politiet med samtale, ser vi svage ud. Når danskere under et gaderøveri ikke kan eller tør forsvare sig, ser vi svage ud.

En svaghed, der inviterer til yderligere udnyttelse med samme, voldelige virkemidler.

De skal frygte os

Hverken ghettoplaner, politireformer eller hårdere straffe har kunnet vende udviklingen. Voldtægter er næsten tredoblet siden 2014. Antallet af voldsepisoder er steget med 60 procent i samme periode. Terrortruslen har aldrig været højere.

Det ligger os fredelige, demokratiske danskere fjernt at gribe til frygt som magtmiddel. Men jo før vi forstår, at det er det eneste der virker, jo før får vi løst problemet.

Den dag, vi smider udlændinge ud ved første brud på straffeloven og kriminelle ved, at deres næste offer kan være bevæbnet, får vi knækket voldsspiralen.

Er der nogen derude, som vil prøve at bilde mig ind, at de har en mere virksom løsning?

Skriv gerne din mening om indlægget i kommentarfeltet herunder, og del også meget gerne Sennesl indlæg på Facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)