Radikaliseringsfare på Berlingske

Lige over halvdelen af danskerne mener, at deres uvaccinerede medborgere er ”uansvarlige”. En af dem, der har fravalgt at blive vaccineret, er Anne Sofie Allarp, som er debattør, forfatter og journalist på Berlingske.

Statens anvisninger og påbud vedr. vaccination kan man ifølge Allarp koges ned til et simpelt valg: Vil du være en del af flertallet med alt, hvad det indebærer af moralsk rigtighed, eller vil du høre til problemet? ”Regeringens udskamning og stigmatisering af uvaccinerede synes jeg er så vanvittig”, beklager Allarp sig i Berlingske.

Sidste uge fik Allarp en henvendelse om hendes vaccinationsstatus. Hvordan vil hendes afvisning af at blive vaccineret påvirke vaccinationsgraden, spurgte en mand. Og hvad mente chefredaktør Tom Jensen egentlig om det, hun skrev i Berlingske?

Nu må vi se, hvor længe den politisk korrekte Tom Jensen kan holde hånden over en vaccinenægter blandt sine journalister.

Ifølge prof. Michael Bang Petersen fra Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, som med forskningsprojektet Hope følger danskernes adfærd og holdninger under coronapandemien, findes der nemlig solid evidens for, at mange af dem, der ikke ønsker at lade sig vaccinere, føler sig fordømt af det store flertal, bliver radikaliseret og slutter sig til ekstremistiske bevægelser.

Mon Tom Jensen kan leve med den enorme sikkerhedsrisiko, som Allarp udgør for hans avis?

André Rossmann

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)