Regeringen vil implementere islamisk lovgivning i dansk lov

På Det Islamiske Trossamfunds hjemmeside udtrykker Dansk Muslimsk Union sin støtte til lovforslaget om koranafbrændinger og betragter den som et ”skridt i den rigtige retning for at fremme værdighed og respekt i offentligheden, i særdeleshed for Koranen”, skriver Marie Høgh i Jyllands-Posten.

”Med lovforslaget om koranafbrændinger svigter regeringen sit land og sit folk. Et skridt i den rigtige retning for udbredelsen af sharia er definitivt et tilbageskridt for et frit, demokratisk samfund.

For uanset hvordan regeringen vender og drejer det, så er forbuddet af koranafbrændinger en direkte implementering af islamisk religiøs lovgivning i dansk lov – og lovforslaget er elastik i metermål, for hvad betyder det, at regeringen vil ’kriminalisere utilbørlig behandling af genstande med religiøs betydning for trossamfund?’

Ifølge ordbog over det danske sprog betyder ’utilbørlig’, at en opførsel strider ’imod god tone, pligt eller moral’ – og nu er det altså islamister og rettroende muslimer, både herboende og i mellemøstlige lande, der skal definere, hvad ’god moral’ i Danmark er. Og straffen for at opføre sig på en måde, der strider imod muslimske moralbegreber, vil være bøde og op til to års fængsel”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)