Revolutionære løjer i Philadelphia

Af Lars Hedegaard.

Midt i alle fortrædeligheder i forbindelse med den vestlige civilisations undergang, er der også tildragelser, som kalder smilet frem – eller i det mindste et skadefro grin.
Som nu søndagens Pride-parade i Philadelphia, der blev blokeret at pro-Hamas aktivister. Situationen var ganske forvirrende, idet Hamas-folkene midlertidigt tog en pause i deres anti-jødiske agitation for i stedet at kaste sig over homoseksuelle og deres venner.
Det var den schweiziske journalist Jacques Mallet du Pan, som midt i tumulterne og myrderierne under den franske revolution bemærkede, at revolutionen ”fortærer sine børn”. Og nu er det altså de revolutionære islam-tilhængere, der prøver at æde godhjertede og venstreorienterede homoseksuelle.
En af Hamas-drengene råbte ”Palæstina vil leve for evigt. Fra havet til floden.” De færreste brøleaber aner, hvilket hav eller hvilken flod, de taler om, eller hvor på kloden ”Palæstina” ligger. Men som i andre sammenhænge er det tanken, der tæller.
Homo-entuisiasterne, hvoraf mange utvivlsomt føler en inderlig forbundethed med ”det palæstinensiske folk”, må være blevet perplekse ved at se en håndfuld Hamas-agitatorer med et Pride-flag med påskriften: ”No Pride in Genocide” – Ingen Pride i folkemord.
De ville være blevet endnu mere forvirrede, hvis de anede, hvordan ”palæstinenserne” behandler homoseksuelle.
Men i en tid, hvor medierne konsekvent lyver om alt, kan man ikke bebrejde letantændelige mennesker, at de bliver rundtossede.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)