Røveri, vold, trusler mod politiet, overtrædelser af knivlovgivningen m.m.

En 32-årig mand fra Ringsted, der var blevet anholdt natten til mandag i en sag om vold mod en mand i Dagmarsgade, Ringsted, blev mandag kl. 13.30 fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling fra anklagemyndighedens side.

Voldssagen, hvor den 32-årige senest blev anholdt, var en af flere sager om personfarlig kriminalitet, som han blev sigtet for i forbindelse med grundlovsforhøret, idet han kunne mistænkes for bl.a. røveri, to tilfælde af vold, trusler om vold mod politiet samt to overtrædelser af knivlovgivningen ved besiddelse af hhv. en springkniv og en låsbar foldekniv.

Forholdene, som den 32-årige blev sigtet for, var blevet begået i Ringsted by og primært i løbet af lørdag og søndag i den forgangne weekend, mens det røveriske overfald på en cyklist ved Ahornhallen var sket onsdag den 29. marts 2023.

Han er i løbet af weekenden blevet sigtet i flere sager, som dog ikke blev nævnt ved grundlovsforhøret, men som han vil blive stillet til regnskab for, når de alle er færdigefterforskede.

Retsmødet endte med, at den 32-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 27. april 2023, og han ønskede under retsmødet ikke at udtale sig om mistankegrundlaget mod ham.

Forsvareren udbad sig betænkningstid i forhold til eventuel kære af kendelsen om varetægtsfængslingen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)