Skud affyret

Foto: Kim Matthai Leland

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 01.30 en anmeldelse om, at der var blevet affyret flere skud ved Haurumsvej i Tilst. Da politiet kom til stedet, var der ingen personer i området, men betjentene kunne konstatere, at der var blevet affyret flere skud mod en bil, der var efterladt på stedet, og der blev også fundet et skudhul i en rude og i en mur på en ejendom beliggende på Langkærvej.

Østjyllands Politi har efterforsket sagen hele natten, men har ikke fundet frem til nogen personer, der skulle være blevet ramt af skud. Det er heller ikke lykkedes at finde frem til, hvem der har affyret skuddene, men efterforskningen fortsætter.

På baggrund af nattens skyderi kører Østjyllands Politi fredag formiddag den mobile politistation til området omkring Haurumsvej i Tilst. Her står betjentene klar i tidsrummet fra ca. 10.15 til 12.00 til at tale med borgere i området om natten hændelse, og betjentene hører også gerne fra eventuelle vidner eller andre, der måtte have oplysninger, der kan være relevante for politiet.

Man er også altid velkommen til at ringe til Østjyllands Politi på telefon 114, hvis man har oplysninger om sagen.

Kommentarer