Spirituspåvirkede bilister i drive-in hos McDonald’s

Burgere og fritter er for mange en god dagen-derpå-menu, når man har fået lidt for meget at drikke aftenen og natten forinden. Det er dog en rigtig dårlig idé selv at sætte sig bag rattet og hente maden, hvis alkoholen ikke er helt ude af kroppen – eller hvis man vælger at drikke videre i løbet af søndagen. Det kan en 50-årig kvinde og en 51-årig mand skrive under på.

Søndag kl. 16.53 kørte den 50-årige kvinde i McDrive hos McDonald’s på Viby Ringvej i Viby. Hun var dog ikke helt opmærksom og påkørte en anden bil, ført af en 51-årig mand, der også holdt i McDrive-køen. Påkørslen medførte kun mindre materiel skade, men den 51-årige mand mistænke, at kvinden var påvirket af spiritus og tog derfor nøglerne fra hende. Da betjentene ankom til stedet, blev kvinden anholdt og sigtet for spirituskørsel og blev kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Kl. 19.51 skete der stort set det samme i McDrive hos McDonald’s på Randersvej i Aarhus N. Denne gang var det en 51-årig mand, der kørte ad tilkørselsrampen ind til McDrive, hvor han påkørte en anden bil, ført af en 26-årig mand, der holdt stille i drivein-køen. Der skete kun mindre materiel skade, men en alkometertest viste, at den 51-årige mand havde en promille på den anden side af 2,0. Hans fik derfor både en sigtelse for spirituskørsel og fik beslaglagt sin bil med henblik på konfiskation, da kørsel med en promille over 2,0 betragtes som vanvidskørsel.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)