Spyttede på betjent under anholdelse

Specialpatruljen ved Østjyllands Politi opsnusede torsdag eftermiddag kl. 16.58 en kraftig duft af hash fra en bygning på Thomas Koppels Gade i Aarhus, og betjentene besluttede sig derfor for at undersøge tingene nærmere.

Døren stod åben, og betjentene henvendte sig til en forsamling på ca. 10 personer, hvoraf en 24-årig mand var i færd med at ryge en joint. Da betjentene præsenterede sig som værende fra politiet, blev den 24-årige dog meget ophidset og aggressiv over for patruljen.

Den 24-årige nægtede at efterkomme politiets anvisninger og han blev derfor anholdt med den fornødne magt. Han modsatte sig, spændte op i kroppen, spyttede en betjent i hovedet, udtalte flere fornærmelser mod betjentene og gjorde af flere omgange antræk til at forsøge at stikke af fra stedet. Mens den 24-årige satte sig til modværge faldt en ulovlig foldekniv desuden ud fra hans lomme.

Manden blev anholdt og taget med på politistationen. Han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, for ikke at oplyse generalier, for vold og fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for udførelsen af politiets arbejde.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)