Stadigt uafklaret om brande var påsatte. To anholdte løsladt

Hvis du har set noget eller har oplysninger om brandene, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114

 

Natten til tirsdag den 30. august 2022 brændte det i halmballer på marker i både Sole og Bredal. I forbindelse med politiet og brandvæsenets arbejde på stedet, var det umiddelbart vurderingen, at der var tale om påsatte brande og at det var mest sandsynligt, at der var sammenhæng mellem brandene.

De to yngre mænd blev truffet i området og blev anholdt på mistanke om, at de kunne have noget med brandene at gøre. Den videre efterforskning har ikke endeligt kunnet fastslå, at brandene er påsatte, hvilket dog stadigt anses for mest sandsynligt, men det er nu klarlagt, at de to anholdte ikke har noget med brandene at gøre og de er derfor løsladte.

Efterforskningen fortsættes og i den forbindelse opfordrer Sydøstjyllands Politi folk, der har været i området sent mandag aften eller i løbet af natten til tirsdag til at kontakte os på 114. Har du set biler, personer i området, eller har du hørt noget, som kan føre til opklaring og dermed forhindre yderligere brande, så lad os høre fra dig. Sydøstjyllands Politi takker for hjælpen på forhånd.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)