STALIN SPØGER I WASHINGTON

Af Asger Aamund. Udgivet på aamund.dk

Den Demokratiske top-politiker, Adam Schiff drømte i sin ungdom om en karriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Dertil rakte talentet dog ikke, men det var stort nok til, at Schiff kunne få stor succes som  manuskriptforfatter til Demokraternes politiske skueprocesser og karakterattentater, der i disse år opføres i Kongressen i Washington. Det var Schiff, som skabte rigsretssagerne mod præsident Donald Trump, der af Demokraterne blev anklaget for landsforræderi, afpresning, bestikkelse og obstruktion af gældende lov. Adam Schiff var ustandselig på landsdækkende tv med forsikringer om, at han havde håndfast beviser, der ville føre til en domfældelse af Trump. Alle anklager viste sig at være ren fiktion og opspind, men da USA’s hovedmedier alle er snævert forbundet med Demokraterne, blev Schiff aldrig draget til ansvar, men kunne uhindret fortsætte med nye frit opfundne skueprocesser mod Demokraternes politiske modstandere først og fremmest Donald Trump. Det blev dog for meget for den ellers loyale Demokratiske propaganda-avis, Washington Post, der regelmæssigt forsyner Adam Schiff’s udtalelser med vignetter af Pinocchio-næser som advarsel til læserne om, at her kommer en løgnehistorie.

Man må dog anerkende, at Schiff og hans stormtropper har haft stor succes med deres kampagner og skueprocesser. Demokraterne vidste jo godt, at processerne mod Trump ikke kunne føre til hans afsættelse, men hovedformålet var da også at sværte ham sådan til, at vælgerne ikke ville genvælge ham i 2020. Det lykkedes jo fint nok med hjælp fra lidt stemmefusk og manipulation på de vigtigste valgsteder. Det næste store projekt for Adam Schiff er nu at forhindre, at Donald Trump kan vinde præsidentvalget i 2024. Denne forestilling hedder 6.Januar Komiteen og her er alle sejl sat til. Der er ikke sparet på udstyr, pomp og pragt. Samtidig er det klart at Demokraterne har ladet sig inspirere af Stalins omfattende skueprocesser i 1930rne, der kostede tusindvis af russere livet og sikkert også af de lige så berygtede Slansky-processer, der i 1952 førte til henrettelser af mange fremtrædende medlemmer af det tjekkoslovakiske kommunistparti. Imod al politisk tradition og sædvane fik oppositionen i Repræsentanternes Hus ikke ret til at vælge egne medlemmer af 6. Januar-Komiteen, der har til opgave at klarlægge forholdene omkring den ulovlige indtrængning i Capitol, det som Adam Schiff, Demokraterne og næsten alle medier i USA og i Europa betegner som ’stormløbet mod Kongressen’.

LÆS OGSÅ:  RUSLANDS INVASION AF UKRAINE ER NU EN INTERNATIONAL STEDFORTRÆDERKRIG

 Alle anti-borgerlige kræfter er enige om, at der i virkeligheden var tale om et statskup, der dog mislykkedes. Alle komiteens medlemmer er udpeget af parlamentets formand Nancy Pelosi heriblandt to Trump-hadende Republikanere, der er villige til hvad som helst for at begrave den tidligere præsidents chancer for et genvalg. De udvalgte vidner læser deres vidneudsagn op fra en teleprompter, så man kan være sikker på, at de ikke siger noget, der ikke er aftalt i forvejen. Hollywood-producere er hyret til at sakse videoklip, så Trump fremstår i det dårligst mulige lys. Republikanerne må ikke udvælge deres egne vidner, og de har ikke ret til at krydsforhøre Demokraternes vidner. En lang række vitale spørgsmål bliver tabubelagt af komiteen, som fastholder, at en politimand, der døde af et hjerteanfald et par dage efter demonstrationen, blev myrdet af en Trump-tilhænger. En ubevæbnet kvindelig demonstrant blev uden varsel skuddræbt af en politimand, hvis identitet myndighederne ikke vil oplyse. Komiteen nægter at frigive overvågningsbåndene, der kunne give vigtige oplysninger om hele forløbet. Det vides, at FBI var massivt til stede blandt demonstranterne, men antallet er mørkelagt. Hvorfor forhindrede politiet ikke demonstranterne i at trænge ind i parlamentet, men åbnede tværtimod dørene for dem? Intet svar. Hvorfor nægtede parlamentsformanden, Pentagon og Washingtons politimyndighed at efterkomme præsident Trumps anmodning om at indkalde Nationalgarden for at øge sikkerhedsniveauet inden den planlagte demonstration?

LÆS OGSÅ:  EU TAGER KOMMANDOEN OVER DANSKE ERHVERVSBESTYRELSER

Til trods for den massive undertrykkelse af meningsdannelsen om den fejlslagne demonstration den 6. januar 2021, siver der dog interessante oplysninger ud til offentligheden. Førende jurister fordømmer komiteen som en kænguru-domstol, altså en retsproces, der foregår vildt, manipulerende og uden for lands lov og ret. Selv en journalist fra det yderst Trump-fjendtlige New York Times udtalte tidligere på sommeren, at ” der var en ton FBI- informanter blandt demonstranterne” og at ” de forsøger at blæse denne sag op. De forsøger, at gøre den til noget, den ikke var”.  Formelt er det komiteens mål at skabe et retsgrundlag for at rejse tiltale mod Donald Trump for forsøg på oprør og statskup. Adam Schiff & Co ved udmærket, at anklagen om statskup er ren fiktion, så den virkelige årsag til processen er at gennemføre et karaktermord på Trump, der forhindrer både genopstilling og genvalg af den tidligere præsident. Det lykkedes sidste gang med stor succes, så mon ikke den sejrsvante Schiff og Demokraterne kan gentage triumfen også denne gang?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)