Status efter skudepisode i Ishøj mandag aften

Københavns Vestegns Politi søger stadig vidner efter en skudepisode ved Gildbrovej ved 19-tiden mandag aften. Ingen personer er meldt ramt.

 

 

Mandag aften klokken 19.07 modtog Københavns Vestegns Politi flere anmeldelser om skud på et grønt område ved Gildbrovej i Ishøj, hvilket medførte en større udrykning.

Fremme blev det konstateret, at ingen var ramt, og at der var afgivet et antal skud.

Københavns Vestegns Politi iværksatte en omfattende efterforskning, som fortsatte i området til ud på natten.

To mænd i mørkt tøj er set forlade stedet efter episoden.

”Vi søger stadig vidner, som har bemærket noget mistænkeligt før, under og efter skudepisoden ved Gildbrovej ved 19-tiden mandag aften. Det kan for eksempel være personer eller køretøjer, som befandt sig i området,” siger leder af efterforskningen, politikommissær Henrik Hougaard.

Han oplyser, at det endnu er for tidligt at kommentere på hændelsesforløbet og et motiv – det skal den videre efterforskning klarlægge. Politiet er opmærksom på den igangværende konflikt, men det er fortsat for tidligt at udtale sig om en eventuel sammenhæng.

 

Mobil politistation i området

Københavns Vestegns Politi har øget den tryghedsskabende patruljering og lokalbetjente vil patruljere til fods i området. Fra klokken 13 til klokken 20 vil en mobil politistation holde på Gildbrovej ved nummer 15.

Alle er velkomne til at henvende sig ved den mobile politistation, hvis man har information eller blot ønsker at tale med politiet.

LÆS OGSÅ:  Mand skudt

Københavns Vestegns Politi kan også altid kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)