Tandlæge i Silkeborg sørger for flotte tænder

Selvom de fleste måske ikke umiddelbart tænker på tænderne som det første, når emnet hedder ‘sundhed’, så drejer begrebet sig som bekendt ikke kun om velvære fra halsen og ned. 

World Health Organization (WHO) definerer f.eks. sundhed således:

Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, psykisk og socialt velvære, og ikke blot fravær af sygdom, smerter eller andre skavanker.” Herunder altså raske tænder.

Og netop WHO skrev i 2015 en række anbefalinger til sundhedsmyndighederne, som handlede om større fokus på vigtigheden af en god forebyggelse af mund- og tandsygdomme. 

Organisationen mente, at der hidtil har været for lidt fokus på konsekvenserne af dårlig mundhygiejne. Det skrev netdoktor.dk i en artikel fra 2018. Og mon ikke de fleste af os inderst inde godt ved, at et rettidigt besøg hos tandlægen er klogt?

Gå til tandlægen i tide

Det kan nemlig nemt vise sig at være særdeles fornuftigt at prioritere en god mundhygiejne. Gør man ikke det, er konsekvensen ikke altid blot huller i tænderne. Der er ligeledes risiko for at rammes af tandkødsbetændelse og andre sygdomme. Tandkødsbetændelse kan udvikle sig til paradentose, der i værste fald kan medføre, at tænderne falder ud.

Desværre viser symptomerne for paradentose sig ofte først, når sygdommen er i et sådan stadie, at det er svært at behandle. 

På trods af de vigtige tandeftersyn, kan de relativt høje priser være en af grundene til, at mange mennesker skipper besøget hos tandlægen.

Godt Smil tandlægen i Silkeborg – billig tandlæge

Men heldigvis findes der også danske tandlæger, som tilbyder fornuftige priser. 

Hos Godt Smil tandlægen i Silkeborg behandler dygtige tandlæger hver dag danskere til gode tandlægepriser. Tandlægen i Silkeborg udfører både simple, men også mere komplekse behandlinger og tandlægerne imødekommer alle former for individuelle behov. 

Tandrensning, tandlægepriser m.m. 

Ifølge klinikken kan du spare op til 40% på din tandlægebehandling. Samtidig er du garanteret en professionel behandling. Det er selvfølgelig uanset, om du har brug for tandrensning, tandregulering eller noget helt tredje.

Godt Smil Tandlægerne går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger, og sætter altid fokus på dig og dine behov.” og “Hos Godt Smil tandlægerne får du tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris”, skriver klinikken.

Tandlæger centralt i Silkeborg

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde, og du finder dem bl.a. i Silkeborg by. Udover at have tandlæger centralt i Silkeborg, har kæden mange andre tandlægeklinikker spredt ud over hele Danmark. Siden 2008, hvor den første Godt Smil-klinik åbnede i Horsens, er der nu kommet yderligere 26 til. De er placeret i landets største byer.

Patienterne er glade 

Godt Smil oplyser på deres hjemmeside, at de er den tandlægekæde, der har den højeste patienttilfredshed. At nogle patienterne har tandlægeskræk, er ikke fremmed for dem. Hvis man er bange for den behandling, man skal igennem, tilbyder Godt Smil også sedering eller fuld narkose, så patienterne kan få behandlingen overstået på bedste vis.

Derfor kan man som patient være sikker på forståelse hos tandlægen, hvis man fortæller, at man døjer med bekymringer i forhold til en behandling. Usikkerhed i forhold til tandlægebesøget bør derfor ikke stoppe nogen, for at gøre det fornuftige; at aflægge tandlægen et besøg i tide.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)