To arabere tæskede offer ved café

Overfald ved cafe – Vestre Havneplads, Kalundborg

Kl. 22.31 torsdag fik politiet en anmeldelse om, at der var sket et overfald ved en cafe på havnepladsen, idet to mænd havde angrebet en tredje. Efterfølgende var de to mænd kørt væk sammen i en grå bil.

Politiet fik ved cafeen kontakt til vidner, der havde overværet overfaldet og derfor afhørt til sagen. Den forurettede havde forladt stedet, men politiet fik senere kontakt til en 36-årig mand fra Kalundborg, som umiddelbart ikke havde nogen synlige skader efter overfaldet.

Den forurettede oplyste, at han kl. ca. 22.20 var blevet overfaldet af to mænd, der både havde taget fat i ham med et halsgreb og slået hans hoved ind i en trævæg. Efterfølgende var de to mænd kørt fra stedet i en grå personbil i ukendt retning.
Området omkring cafeen blev undersøgt med politihunde efter eventuelle spor fra overfaldet.

De to mænd blev af den forurettede beskrevet som: A: mand, ca. 30 år, ca. 185 cm høj, arabisk af udseende, stort fuldskæg, iført mørkt joggingtøj med lynlås, og B: mand, ca. 40 år, ca. 175 cm høj, arabisk af udseende, tyndt fuldskæg, iført mørkt joggingtøj. Begge talte dansk med arabisk accent og havde forladt området sammen i en grå bil.

Politiet efterforsker nu overfaldet i et forsøg på at få identificeret de to mistænkte, som bl.a. forsøges identificeret ud fra den overvågning, der allerede findes i området. Personer, der har bemærket overfaldet, og som ikke er afhørt af politiet, må gerne kontakte politiet på tlf. 114 med henblik på afhøring til sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)