To, der står sammen


For at styrke 24NYT’s debatunivers har vi lanceret en ny sektion ”24NYT kommenterer”. Her bringer vi korte kommentarer til nyheder og indlæg, som bringes af de etablerede medier, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på.  
 

Israels statsminister Netanyahu var den første regeringsleder til at lykønske statsminister Orban med valgsejren. Netanyahu takkede Orban for dennes kamp mod globale anti-jødiske kræfter; han har tidligere rost Orban for at bekæmpe anti-semitisme.

Danske medier er naturligvis klogere. Orban bryder sig selvfølgelig ikke om George Soros, som går ind for åbne grænser og ubegrænset indvandring. Da Soros er af jødisk oprindelse, må Orban derfor være ”anti-semit” og naturligvis også ”højrenationalistisk”.

Det er logik på et plan, som Holberg i sin tid gjorde grin med: Kan Morlille flyve? Nej! Kan en sten flyve? Nej! Altså er Morlille en sten. Det er logik a la David Trads, fyrtårnet i dansk journalistik.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb