To gange i detentionen indenfor samme døgn

Torsdag kl. 13.49 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra et værested i Randers, hvor man ønskede hjælp til at få bortvist en mand, der var i besiddelse af en kniv. Da betjentene ankom til stedet tog de kontakt til den 31-årige mand, der selv oplyste, at det var korrekt, at han var i besiddelse af en kniv. Han blev derfor i første omgang anholdt og siget for overtrædelse af knivloven.

Da betjentene efterfølgende gennemgik hans lommer og taske fandt de desuden en økse og noget hash, hvorfor han også blev sigtet for narkobesiddelse og overtrædelse af våbenloven. Han blev efterfølgende kørt til politigården i Randers, hvor han fik lov at tilbringe nogle timer i detentionen, indtil han blev løsladt igen kl. 21.33.

Kl. 04.59 natten til fredag var den 31-årige mand på spil igen. En 43-årig mand kontaktede politiet, idet han hørte en rude blive knust ind til en lejlighed i Bjellerupparken i Randers NØ. Manden kunne efterfølgende se en person kravle ind i lejligheden. Den 43-årige mand tog kontakt til personen, der viste sig at være den 31-årige mand, som politiet havde haft fat i tidligere på dagen. Den 31-årige mand forklarede, at han havde en aftale med ham, der boede i lejligheden om, at han gerne måtte være der. Det endte dog i stedet med, at den 31-årige mand atter blev anholdt og denne gang sigtet for hærværk.

LÆS OGSÅ:  Politiker mister sit arbejde efter trusler og hærværk mod sin arbejdsplads

I forbindelse med anholdelsen og indsættelse i detentionen blev den 31-årige mand meget aggressiv og udadreagerende over for betjentene, som han også råbte skældsord efter. Han blev derfor også sigtet for to tilfælde af fornærmelig tiltale mod polititjenestemand

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)