To udlændinge tager røven på 89-årig mand

PRÆSTØ: To tricktyverier på gaden

Mandag klokken 13.45 var en 89-årig mand fra Præstø på indkøb i Netto på Havnevej i Præstø, og da han stillede indkøbsvognen fra sig, blev han kontaktet af et udenlandsk par. Det talte noget gebrokkent dansk, men det fremgik ikke lysende klart, hvad de egentlig ville. Desværre viste det sig, at der var tale om tyveknægte af den tarvelige skuffe, for da de to mænd forlod den 89-årige, tog de hans pung med kontanter og indhold med sig.

En 89-årig kvinde var kort efter udsat for nogenlunde det samme. Klokken 14 blev hun kontaktet af et par, som muligvis kan være de samme. Det skete i Adelgade, og parret foldede et kort ud og forsøgte at spørge om vej. Kvinden gav den 89-årige et kram, men klappede hende samtidig på lommerne som for at tjekke, om der var noget af værdi. Det lykkedes ikke for parret at stjæle noget.

De to tyve beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 30-40 år, 175 cm høj. Han var spinkel af bygning, var lys i huden og havde brunt, kort hår. Han talte gebrokkent dansk og havde stort mørkt overtøj på

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, ca. 30-40 år, omkring 160-165 cm høj. Hun var almindelig til kraftig af bygning, lys i huden og havde mellemlangt, brunt hår. Hun havde mørkt stort overtøj på.

LÆS OGSÅ:  HJÆLP POLITIET: Udlændinge overfalder to danskere

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt på stedet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)