Tom Jensens parallelle virkelighed


Korte, skarpe og – somme tider – satiriske tekster om de politiske løgne, fortielserne og hykleriet.


 

Berlingskes chefredaktør forventer et ”historisk grimt præsidentvalg”. I Tom Jensens parallelle virkelighed vil præsidentvalget være ”grimt”, fordi alt tyder på, at den forhadte Donald Trump igen vil flytte ind i Det Hvide Hus.

Tom Jensen var uden tvivl blandt dem, der ikke kunne få armene ned af glæde over, at de såkaldte ”voksne”, dvs. Biden-slænget, overtog regeringsmagten den 20. jan. 2021.

What a difference 3 years make. I dag skriver Tom Jensen, at “Joe Biden er gammel, svækket og gidseltaget af sit partis venstrefløj”. Tom Jensen er tydeligvis skuffet over de ”voksne” i Det Hvide Hus.

Donald Trump har bebudet, at han vil bruge USAs institutioner til at gå politisk efter sine modstandere”, skriver Tom Jensen fra sin parallelle virkelighed.

Ikke et ord om det korrupte Biden-slæng, der i årevis har misbrugt USA’s centrale institutioner som Justitsministeriet, FBI, CIA osv. til at gå politisk efter Trump og få ham ned med nakken.

Eftersom præsidentvalget bliver ”grimt”, opfordrer Tom Jensen dumskerne til at følge med i Berlingske.

Hvorfor netop i Berlingske? Fordi Tom Jensen ”har sat de bedste penne og stemmer på historien”, nemlig Jacob Heinel Jensen, som er tidligere royale korrespondent for B.T. og som sammen med Ole Henriksen har skrevet en bog om ”Perfekt hud”.

I Tom Jensens parallelle virkelighed er hudspecialisten Jacob Heinel Jensens faglige kompetencer som USA-ekspert helt i top.

Tom Jensen indrømmer dog, at det er så som så med Jacob Heinel Jensens viden om amerikansk politik. ”Jacob Heinel Jensen befinder sig i iskolde Iowa netop nu, og han vil hele vejen gennem valghandlingen forsøge at forstå, hvad der sker”, skriver Tom Jensen.

Med andre ord forstår Jacob Heinel Jensen ikke helt, hvad der sker, men han vil gøre en hæderlig indsats med henblik på at hitte ud af, hvad der sker”. Spændende, om det vil lykkes for ham.

Og skulle der være dumskere, der er i tvivl om, hvorvidt det er i Berlingske, at de skal følge det amerikanske præsidentvalg, så er Tom Jensens forklaring enkel: ”Dækningen af USA er i disse år splittet og bærer nærmest præg af, at det er parallelle virkeligheder, der dækkes. Men sådan er det ikke på Berlingske, for avisen dækker tingene som de er – og formidler dem som de er”.

Altså ingen parallel virkelighed på Berlingske – kun objektivitet og sandhed.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)