TOP-DF’er tordner mod statsministeren: Hvorfor ignoreres vold og chikane rettet mod danskere?

Foto: Carsten Lundager

– Mette Frederiksen svigter danskerne, når hun gang på undlader at forholde sig til eksempler som disse, siger Martin Henriksen til 24NYT.

Det sker efter et groft overfald på en kørestolsbruger i går, som avisen tidligere har skrevet om her.

Martin Henriksen, der nævnes af en række politiske eksperter som en kommende formand for Dansk Folkeparti, er rasende over, at den type indvandrervold ikke får mere opmærksomhed fra politikere og i medierne.

“Hvor er Mette Frederiksen og alle de andre politisk korrekte politkere henne, når helt uskyldige bliver ofre for indvandringens konsekvenser? Det vil jeg virkelig gerne vide, selvom jeg udmærket kender svaret. De er der ikke, for det bevæger dem åbenbart ikke på samme måde som hvis en indvandrer er blevet råbt af. Og det misforhold går mig på, for det sender indirekte et signal om at vold og chikane rettet mod danskere på en eller anden måde er mindre alvorligt, siger Martin Henriksen (DF) der er folketingskandidat og sidder i sit DF’s hovedbestyrelse.

Henriksen bliver set som en hardliner i udlændingepolitiken. Såfremt han stiller op og vælges som formand, vil Dansk Folkeparti med stor sikkerhed igen indtage rollen som partiet med den strammeste udlændingepolitik. Der skal både stramninger og hjemsendelser til, mener Henriksen.

– Jeg er dødtræt af, at medier og politikere konstant nedtoner eller ignorerer de kæmpe problemer, som vi har med kriminalitet og integration, og som åbenlyst hænger sammen med alt, alt for meget indvandring. Hvorfor er der ikke flere, der argumenterer for stramninger og markant flere hjemsendelser. Det forstår jeg simpelthen ikke, siger Martin Henriksen.

LÆS OGSÅ:  SYGT! 19-årig dræbt, mens veninde blev voldtaget – Abubaker Mohamad Awad tiltalt

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)