Tre udlændinge varetægtsfængslet

De tre mænd var på vej ud af landet, da deres bil blev stoppet af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest. Det står klart, at en del af værktøjet stammer fra indbrud i Guldborgsund Kommune.

 

 

Tre rumænske mænd i alderen mellem 23 og 46 år blev lørdag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger.

De er sigtet for tyveri og hæleri af primært værktøj, blandt andet professionelt værktøj, til en værdi af mellem 82.000 og 97.000 kroner.

 

Samtlige sigtede nægter sig skyldige.

 

Det står klart, at en del af værktøjet stammer fra indbrud i Guldborgsund Kommune i slutningen af september, mens politiet endnu mangler at få et overblik over det samlede antal koster.

 

De tre rumænske mænd blev stoppet i et fransk indregistreret køretøj af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi fredag formiddag, hvor bilen blev taget ud til kontrol.

 

Kontrollen fandt sted på Sønderjyske Motorvej nær Padborg, hvor de tre personer var på vej ud af landet.

 

I forbindelse med kontrollen opdagede betjentene en del værktøj, som de tre rumænske mænd havde svært ved at redegøre for. De tre personer blev derefter anholdt.

 

De tre anholdte kærede ikke varetægtsfængslingen ved grundlovsforhøret.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)