Truslerne mod vores frihed kommer både fra dem og os


Hver uge tager 24NYT temperaturen på ytringsfriheden både i og udenfor Danmark. Medlemmer af Trykkefrihedsselskabets ledelse skriver på skift om aktuelle emner, hvor det frie ord er sat på prøve.


 

Af Morten Uhrskov, Trykkefrihedsselskabets bestyrelse

For snart 14 år siden bragte JP en kronik af mig, hvor jeg advarede imod en fortsat lempelig udlændingepolitik, efter at det var gået op for mig, at stramningerne i nullerne slet ikke var tilstrækkeligt effektive til at forhindre Danmark i at blive omdannet til en heksekedel af vidt forskellige grupper, der ikke ville lade den anden komme til orde.

Jeg frygtede for 14 år siden for bl.a. ytringsfriheden i fremtiden, hvis det multietniske eksperiment fortsatte. Jeg spåede, at de til enhver tid siddende magthavere langsomt, men sikkert, ville undergrave vores frihedsrettigheder, især ytringsfriheden, fordi det ville være den mest effektive måde at forsøge at lægge låg på de stridende grupper, på den ene side klantænkende ufrihedstænkning tilsat alvorlig religiøs fanatisme og på den anden side frihedselskende danskere, der som del af en vestlig, kristen tradition tillader den enkelte stor individuel frihed.

Har jeg fået mere ret, end jeg har taget fejl i denne 14 år gamle spådom? Desværre det første vil jeg mene. I de senere år har det især været dommene over samfundsdebattører for at offentliggøre blodige billeder som dokumentation for muslimsk voldsparathed. De etablerede medier er i alle tilfælde gået fri, når de har promoveret en venstreorienteret dagsorden ved f.eks. at vise druknede børn, hvis forældre ønskede at søge asyl i Europa. I parentes bemærket var det meget glædeligt, at Kim Møller, der bestyrede den navnkundige Uriasposten, trods alt endte med at blive frikendt af Højesteret for at gøre, hvad de venstreorienterede medier altid har gjort. Det skete dog først efter et langt og opslidende juridisk slagsmål, der kørte i alle tre instanser.

LÆS OGSÅ:  Hvem er Englands modigste mand?

Fra andre vestlige lande hører vi om drakoniske fængselsstraffe til mennesker, der alene protesterer fredeligt imod masseindvandringen. Danmark er helt klart ikke nået ud på dette skråplan, og vi kan kun håbe på og arbejde for, at tingene vender, før noget lignende bliver virkelighed herhjemme.

En anden tendens er dog særdeles bekymrende. De etablerede medier forsøger med al magt at tilbageholde oplysninger om etnicitet i de mange, mange tilfælde, hvor grov vold, voldtægt og andre afstumpede gerninger bliver begået af personer med rødder uden for den vestlige verden. Sådanne ikke-handlinger fra mediernes – og politiets – side medvirker også til at underminere den frie demokratiske samfundsorden, hvor ytringsfriheden er afgørende for, at et ægte folkestyre kan bestå.

Truslerne imod vores frihed kommer således fra to fronter. På den ene side den åbenlyse i form af   de mange uintegrerbare mennesker fra den tredje verden, på den anden side fra vores egne

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)