Udskriv og del dine minder

Julen er lige rundt om hjørnet. Det er tid til hyggelige stunder med familie og venner. Tid til at gøre året op, inden et nyt begynder sin rejse. Rejsen ud mod mine minder og oplevelser. De minder, du har haft i årets løb, kan du med god samvittighed skrive ned i et dokument og lave et lille julekort, du kan sende til dine nærmeste. Du får fortalt, hvad de minder har betydet for dig, og modtageren af dit julekort kan med et smil på læben også se tilbage på nogle uforglemmelige minder.

Invester i en printer

Med nutidens digitale udvikling er det blot at vedhæfte dit dokument i en mail, men hvorfor ikke glæde modtageren med et julekort i postkassen? I stedet for det digitale julekort kan du udskrive dine minder. Det kræver dog, du har det korrekte udstyr dertil. Hvis du ikke har en printer, kan du investere i én, som du også kan have glæde af ved andre lejligheder – det kan være arbejdsrelaterede dokumenter, du skal have udskrevet eller fødselsdagskortet til mormors 90-års fødselsdag.
Du finder mange forskellige typer af printere. Her er nogle af de mærker, som kan give dig en ekstra hånd, når du ønsker at glæde dine nærmeste med gode minder:

  • HP
  • Dell
  • Canon
  • Epson

Korrekt tilbehør

Med de mange forskellige typer af printere er det nødvendigt, at du har det korrekte tilbehør dertil. Først og fremmest kræver det, du har noget blankt papir, hvor du kan tilføje blækket til. Dernæst skal du have det korrekte blæk. Du skal derfor få styr på, hvilke printerpatroner din printer har behov for. Når du har styr på både papir og blæk, så kræver det blot overblik over tilkoblingen til din computer. Du kan altså hurtigt få udskrevet og sendt dine uforglemmelige minder afsted til dine nærmeste. Vælg det fysiske brev fremfor teknologien.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)