Uenighed mellem mænd endte i påkørsel

Næstvedvej, Ringsted

Kl. 21.33 lørdag fik politiet en anmeldelse om, at der var uorden mellem flere personer ved nogle køretøjer på Næstvedvej ud for Industriparken, Ringsted.

Kort efter fik politiet også oplysninger om, at en person var blevet påkørt, så ambulancepersonale var blevet sendt til stedet.

Politiet fik på stedet kontakt til en 33-årig mand fra Haslev, som blev tilset i en ambulance efter en påkørsel, hvor han var blevet ramt på det ene ben efter et skænderi med en 63-årig mand fra Ringsted.

Den 63-årige var også til stede og blev anholdt som mistænkt for grov vold i forbindelse med påkørsel af den 33-årige med sin bil.

Politiet fik umiddelbart klarlagt, at de to mænd kendte hinanden og var mødtes for at diskutere private emner. Diskussionen var endt med, at den 63-årige som fører af en personbil havde påkørt den 33-årige, der blev ramt på det ene ben, men uden at der skete større skade.

Den 63-åriges bil, der var blevet benyttet til påkørslen af den 33-årige, blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation i forbindelse med en sigtelse for grov vold.

Politiet og anklagemyndigheden vurderede, at der ikke var grundlag for at fremstille den 63-årige i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, så han blev løsladt i løbet af natten. Sagen efterforskes yderligere for at få belyst uenigheden mellem parterne nærmere som optakt til påkørslen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)