Uheld i stort kryds

Kl. 15.16 onsdag skete et sammenstød i et stort lyskryds i den sydøstlige del af Køge. En 82-årig mand fra Køge kørte ad Vordingborgvej mod nord, hvor han skulle svinge til venstre ad Lidemarksvej. I krydset stødte han sammen med en modkørende bilist, en 59-årig kvinde fra Faxe, som skulle lige ud i krydset. Den 82-åriges bil snurrede rundt og ramte en lysmast som følge af uheldet.

En 83-årig kvinde, der var passager i den 82-åriges bil kom til skade med sin arm. Hun blev kørt i ambulance til sygehuset til undersøgelse, der viste knoglebrud på armen. Ingen andre personer kom til skade ved ulykken, men bilerne fik store skader, og måtte køres væk af autohjælp. Det ene spor på Vordingborgvej var spærret, indtil der efter ca. en time var ryddet op efter uheldet. Køge Kommune blev orienteret om, at lyssignalet var defekt i krydset på grund af den påkøre lysmast.

Politiet optog rapport om uheldet for at belyse omstændighederne, herunder hvilke farve lyssignalet havde i forbindelse med sammenstødet for at afklare, hvem som kan stilles til ansvar for, at uheldet skete.