UHYGGELIG SAG! Hjemmerøver ville voldtage unge kvinde

En 29-årig mand blev i dag ved Retten i Holstebro idømt syv års ubetinget fængsel for hjemmerøveri og forsøg på voldtægt.

Omkring klokken 00:40 den 8. oktober 2022 gik en mand ind ad en ulåst dør til et tilfældigt hus i Holstebro. Her overfaldt han en 28-årig kvinde og truede hende til at udlevere 1.400 kroner. Manden trak herefter bukserne af kvinden og forsøgte at få samleje, men det lykkedes kvinden at kæmpe sig fri, hvorefter manden flygtede fra stedet.

Videoovervågning fra området og efterforskningen i øvrigt førte Midt- og Vestjyllands Politi frem til en mistænkt, der to dage efter overfaldet blev anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet.

I dag, tirsdag den 17. januar 2023, faldt der så dom i sagen. Den 29-årige mand, der er fra Holstebro, blev kendt skyldig i hjemmerøveri og forsøg på voldtægt. Straffen lød på syv års ubetinget fængsel.

”Der er tale om et egentligt hjemmerøveri og et forsøg på overfaldsvoldtægt i kvindens eget hjem. Det er en meget alvorlig sag, og det mener jeg også, straffen afspejler”, siger senioranklager Flemming Hother, der har ført sagen for anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 29-årige mand erkendte i retten at have været i kvindens hjem for at skaffe penge til stoffer, men nægtede voldtægtsforsøget og ankede dommen på stedet.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)