UHYGGELIGT! 15-årig pige truet af fremmed mand med kniv ved busskur

Vesterlyngvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 11.41 torsdag kontaktede en arbejdsgiver politiet, idet en 15-årig pige fra Nykøbing Sj. var mødt op på arbejdspladsen i stærkt oprevet tilstand efter en ubehagelig oplevelse i et busskur lidt tidligere.
Politiet fik kontakt til pigen, der kl. ca. 11.15 havde siddet i et busskur på Vesterlyngvej, inden hun skulle på arbejde. En fremmed mand var også kommet til stede og havde sat sig afventende.

Pludselig rejste manden sig op og fremtog en hobbykniv, som han holdt frem mod den 15-årige. Hun blev meget forskrækket over handlingen og blev ikke berørt med kniven, inden manden roligt forlod busskuret til fods i østlig retning mod den centrale del af Nykøbing Sj.
Politiet har nu optaget rapport om trusler på livet og forsøger at få identificeret manden, der blev beskrevet som: mand, 50-55 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning, men med ”ølmave”, iført en grålig trøje og sorte bukser. Manden sagde ikke noget under truslen mod pigen, hvis pårørende er underrettet om sagen.

Politiet hører gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)